Gość
1.Natsumi, 70, 16 lat
2.Paladyn 1800BH Crit 18%
3.Holy
4.Sadze ze są mili ludzie i fajna atmosfera
5.Ultimate Survival ( chyba sie powoli rozpada jesli juz sie nie rozpadla)
6. No najbardziej to Gildia a nie wiem jak to uzasadnic
7.Piatki po poludniu soboty caly dzien moge i niedziela wieczorem ewentualnie na tygodniu jak bedze potrzeba.
8.Jak dotad to Zrobilem cale T4 i T5 a T6 chcial bym zaczac
9.Nie chce mi sie tutaj pisac wiec w Wowie ktos by sie przeszedl i obejzaal moje itemki
10.Posiadam i odzywam sie jak trzeba bez powodu to raczej nie ale wecie tak dla zartu czasami tez sie cos powie
11.Hmm nie wiem co by tu napisac bo dla jednego jedno bedzie smieszne a dla drugiego co innego P
12.Chyba niestety nie
Crit beznadziejny, pewnie wszystko wbite w bh do oporu i stąd taka dysproporcja. Prosimy o screena i więcej konkretów. W zasadzie potrzeba nam stałego pala holy, bo okazjonalnych już mamy.
Ostatnio edytowany przez Urgehal (2011-02-17 09:23:40)
Jestem na nie. u palka liczy sie crit. a pozwole porownac go sobie chociaz z calculusem. 18crita to b. malo. Calculus jest ubrany w t5 i ma go ok 30% przy zdeka wyzszym BH. 15% mam na swoim priescie, i crity wchodza sporadycznie.. Widze woje oba trinkety. pewnie sa za bojki (samo BH). Wymien jednego na samego crita. jak narazie wg mnie heal bedzie nieco slaby. jezeli bedzie Ci zalezec, czego nie widze w poadaniu to ubierzesz sie i napiszesz podanie ponownie. Narazie healerow na raid przewaznie nie brakuje .
Ostatnio edytowany przez Motgus (2011-02-17 21:41:31)